Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2015 16:42 - Борислав Маринов (Боби Маринов) witerdefire
Автор: moravosinio Категория: Новини   
Прочетен: 405 Коментари: 1 Гласове:
0



До днес, близо 100 са жалбите, подадени от момичета, които са регистрирани в МВР срещу лицето Борислав Маринов (Боби Маринов- witerdefire). Сигналите изпратени неведнъж до МВР са по повод налагане на психически тормоз на малолетни.  От МВР отказват съдействие по въпроса. 

Схемата е дълбоко позната.
Лицето Боби Маринов се регистрира в сайтове за запознанства, обикновено такива, в които преобладават предимно младежи. Разбира се, всичко това е неслучайно. Според жертви и психолози, запознати със случая, той избира предимно такива места, защото само там се чувства в свои води. 

Жертви на почти случаен прицип
След направена регистрация, той избира жертвите си на случаен принцип, обикновено тези, които изпитват интерес към личността му.
След проявен интерес, Борислав Маринов, събира информация за жертвата (като лична информация, егн, телефонен номер и др.), прави нови и нови регистрации в различни блог-сайтове, в които да "оплюва" уж виновните, нищо неподозиращи момичета.

След като Борислав Маринов си набави необходимата информация, обикновено изпраща анонимни коментари с информация за жертвите. Създава допълнителни профили.

Борислав (winterdefire) използва един и същ IP адрес и един и същ стил на писане. 
Писмата изпратени до жертвите съдържат снимки, информация за момичетата, както и техните пълни имена. Манипулирани разпечатки от разговори, които е провеждал с жертвите. 


Само за миналата година, срещу лицето бяха подадени над 40 сигнала за кибер тормоз и психически тормоз над малолетни. И въпреки многобройните молби от страна на момичетата, тормозени от него, лицето продължава. 

Налице са изключително много нарушения направени от гореспоменатия, включително и самоубийство на малолетна, след неговите разпространени клевети. 

За "онлайн" тормоза, който Борислав Маринов (winterdefire) налага, нито една от службите не се е самосезирала. От МВР не могат да изразят позиция, защото това не е в тяхната компетенция. Многобройни са сигналите, подадени в CyberCrime за налагане на психически тормоз. 

И ние питаме- Колко още злополучни случаи на самоубийства трябва да има в България, за да може някой орган на реда да си свърши работата? 






Гласувай:
0


Вълнообразно



1. puntina - Вярно е!
12.12.2015 17:46
Горенаписаното е много вярно, ето и линк:
http://winterdefire.blog/novini/2015/02/04/sybitiia-synishta-syshtestva-demoni-dobro-i-zlo-v-jivota-mi-.1335402
Аз също съм една от жертвите на Боби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: moravosinio
Категория: Новини
Прочетен: 3830
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930